Nieuw

Inmiddels is de cursus achter de rug en hebben we de website nieuw leven ingeblazen. Zoals jullie via de mail al gemerkt hebben is er ook een besloten Facebook pagina aangemaakt om zaken snel te kunnen delen. Fotootje maken tijdens de rit met je smartphone en direct uploaden naar de Facebookpagina is nu mogelijk. Voor diegene die zichzelf nog geen lid hebben gemaakt: Zoek op Facebook naar “Leden Tc De Moraal”en meldt je aan. Maar er is meer aan de hand. Ook op onze site kun je nu reageren op geplaatste berichten zoals deze en we hebben ook weer een forum. De opbouw van de site hebben we een beetje hetzelfde gelaten zodat jullie de weg weten. Achter de ledenpagina zitten de foto’s, verslagen van vergaderingen, het huishoudelijk regelement en last but not least de lief en leed pagina.

Inloggen

We hebben inmiddels 75 leden, hiervan zijn er maar 26 die op deze website in kunnen loggen. Dat is jammer. Je mist namelijk toch een hoop informatie en wat te zeggen van ons fotoarchief. We hebben fotocollage’s vanaf het jaar 2003 ! De foto’s van 2012 t/m 2015 worden er tzt nog opgezet. De leden die niet in kunnen loggen krijgen van de webmaster allemaal een E-mail met een algemeen verhaal en daarna vanuit de site een E-mail waarmee ze hun wachtwoord in kunnen stellen.

Reageren

We zien graag jullie op- en aanmerkingen over de site, zodat we hem nog beter en gebruiksvriendelijker kunnen maken.

6 antwoorden
  • Webmaster
   Webmaster zegt:

   Huub, als je op de kop “leden” gaat staan en hierop tikt dan krijg je het inlogscherm. Als je dan het vinkje “mij onthouden” aanzet dan blijf je ingelogd en hoef je niet telkens opnieuw in te loggen. Suc6 🙂

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *