Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Slotrit – ALS rit

10 oktober @ 09:00 - 13:00

Elst, 14 september 2021

Beste Moralisten,

Op 10 oktober is er een landelijke actiedag voor de Stichting ALS, een stichting, die Tc De Moraal een meer dan warm hart toe draagt. Dit komt omdat wij als club keihard zijn getroffen door ALS. Toen ik in 2013 meedeed aan de Tour du ALS en op 1 dag 3 keer de Mont Ventoux ben op gefietst, toen vertelde ons lid Gerard Kampschreur mij dat hij getroffen was door deze dodelijke ziekte. Ook ons lid John van Ginkel was toen erg ziek en beide leden zijn ons later ontvallen. Mede voor hen ben ik toen die prachtige berg drie keer opgefietst.

In 2014 hebben we toen samen met de Rotary Over Betuwe een sponsortocht gemaakt vanuit Elst naar het Belgische Mechelen en de volgende dag terug. Ook een zeer indrukwekkende happening met vooral de zeer emotionele ontvangst in Nijmegen met Gerard Kampschreur en familie. Beide acties hebben toen samen een kleine 10.000 euro opgebracht.

Maar voor ALS is er nog steeds geen medicijn, dus is er veel onderzoek nodig!! Wij als wielerclub willen dit jaar weer ons steentje bijdragen en hopelijk gaan we hier massaal aan meedoen op zondag 10 oktober.

Zoveel mogelijk leden gaan die dag fietsen. Dit kan individueel of gewoon met je zondagse fietsmaten. Je bepaalt zelf je afstand en hoe je je laat sponseren. We hebben wel een minimum streefbedrag per lid en dat is 10 euro. Dat moet toch lukken!! Als dank krijg je dan een ALS-polsbandje ter waarde van 2 euro. De polsbandjes zijn ook te koop voor 5 euro.

Ben je nu op 10 oktober verhinderd, dan verplaats je jouw actie-moment! Het is de bedoeling dat je dus minimaal een uur actief bent voor Stichting ALS. Natuurlijk kun je ook met familie, vrienden of bekenden aan de actie deelnemen. Alles is mogelijk.

Deze actie wordt  ook door ons bestuur enthousiast ondersteund en ook zij hopen op een massale deelname met een mooi bedrag, dat overgemaakt kan worden aan Stichting ALS.

Je kunt je donatie storten op het rekeningnummer van TC De Moraal: NL49 RABO 0316827266 onder vermelding: donatie ALS.

Alvast heel hartelijk dank voor jullie support,

Guus.

Gegevens

Datum:
10 oktober
Tijd:
09:00 - 13:00

Organisator

Het Bestuur

Locatie

De Vereniging
Elst, + Google Maps

Gegevens

Datum:
10 oktober
Tijd:
09:00 - 13:00

Organisator

Het Bestuur

Locatie

De Vereniging
Elst, + Google Maps