Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Dutch 750

1 oktober - 3 oktober

Beste Moralisten,

Van onze sponsor Bordbusters ontvingen wij een bericht over een wielertocht die hij sponsort te weten de Dutch 750. Onderstaand volgt een samenvatting van deze tocht. Voor meer informatie en inschrijving wordt verwezen naar TheDutch750 | the Dutch 750

Samenvatting 1e editie wielertocht The Dutch 750 op vr.1, za. 2 en zondag 3 oktober 2021
Samen 125 tot 750 km fietsen voor het goede doel te weten:
Make-A-Wish Nederland (wil álle jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen we door hun allerliefste wens te vervullen) en Support Casper (Baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker).
Je kunt je individueel aanmelden of als groep.
Een team bestaat uit maximaal 6 renners. Je kunt één dag meedoen en 125 km fietsen tot aan drie dagen van 250 km per dag en alle combinaties daar tussenin zijn mogelijk. De etappes worden verreden in pelotons (als de omstandigheden het toelaten) met verschillende snelheden. Van beginners tot gevorderde wielrenner kun je dus starten.
Per dag zullen er 2 etappes van 125 km in peloton gereden worden. Hoeveel etappes je rijdt, kun je zelf kiezen.
We roepen alle deelnemers op om middels deze fysieke uitdaging een mooi bedrag in te zamelen voor deze twee geweldige goede doelen!
Het overgrote deel van de organisatiekosten wordt betaald door sponsors, waaronder onze hoofdsponsor Droomparken. Startlocatie vanuit Otterlo (Droompark de Zanding)

Wat zijn de routes die gereden worden tijdens The Dutch 750?
De routes voor The Dutch 750 worden later bekend gemaakt. Dan kun je deze vinden op de website en Strava.
Inschrijving voor het evenement betekent deelname aan het gehele evenement (zijnde 6 etappes voor ‘’The Dutch Extreme’’ versie of 3 etappes bij ‘’The Dutch 750’’ versie.
Etappes zijn ca. 125 kilometer per etappe en zijn in beide versies verspreid over 3 dagen).
Kun je alleen maar drie hele dagen meedoen of is het ook mogelijk om één of twee dagen te fietsen?
Je kunt alle drie de dagen meefietsen, maar ook één of twee dagen. Zolang het team uiteindelijk de 750 kilometer maar aflegt. Dit betekent dat je bijvoorbeeld met 6 teamleden ook ervoor kunt kiezen om 250 kilometer per duo af te leggen en maar 1 dag te fietsen.
De totale kosten per team zijn € 1750.- euro. Per teamlid is het Deelnamebedrag € 75.- euro. Het overige bedrag per team geldt als Donatiebedrag.
Na inschrijving kunnen de deelnemers door middel van eigen donaties en donaties van derden het in te brengen donatiebedrag bij elkaar verdienen. Het minimaal in te brengen donatiebedrag per individuele Deelnemer is vastgesteld op € 150.- euro.
Voor ieder lid dat mee doet zal Bordbusters ook een bedrag van € 50,00 doneren aan het goede doel zoals vermeld op de site.

Hartelijke groet, het Bestuur.

Gegevens

Begin:
1 oktober
Einde:
3 oktober
https://thedutch750.nl/inschrijven

Organisator

The Dutch 750
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Begin:
1 oktober
Einde:
3 oktober
https://thedutch750.nl/inschrijven

Organisator

The Dutch 750
Bekijk de site van Organisator